Puur Yoga

Yoga

Hieronder vind je alle verschillende yogalessen die ik geef in mijn yogastudio in Amsterdam Oost. In het rooster vind je wanneer deze lessen worden gegeven. Yoga zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je je fit en vitaal voelt. Je werkt aan een krachtig en soepel lichaam, een goede ademhaling en een helder hoofd. In de lessen leer je hoe je onnodige spanning los kan laten, op de mat maar ook in het dagelijks leven.

AANMELDEN VOOR EEN PROEFLES


HATHA YOGA

HATHA YOGA

– kracht – energie – ontspanning –
Deze yogales zorgt naast kracht en energie voor een ontspannen mind & minder stress. In deze les leer je  yogahoudingen gecombineerd met adem- en ontspanningsoefeningen. Het is een fysieke vorm van yoga, waarbij je langer in de houdingen staat. Je hebt daardoor alle ruimte voor het goed aanleren van de houdingen en het vinden van ontspanning binnen een houding. Je leert je lichaam beter kennen en je energie gaat beter stromen.
Docente: Lisette

bekijk hier het rooster
RESTORATIVE YOGA

RESTORATIVE YOGA

– kalmeren zenuwstelsel – ontspanning- vitaliteit-
Dit is de perfecte les om bij te komen en op te laden. In deze les worden de houdingen langdurig aangehouden. Dat geeft je de mogelijkheid om blokkades en spanningen in het lichaam beter waar te nemen én los te kunnen laten. De asana’s zijn voornamelijk liggend en zittend en worden vaak ondersteund met kussens, bolsters, blokken. De houdingen kalmeren het zenuwstelsel, zorgen voor een verbetering van je immuunsysteem en meer vitaliteit.
Docente: Lisette

bekijk hier het rooster
PRIVÉ  YOGA

PRIVÉ YOGA

– persoonlijke aandacht – herstel – zelfvertrouwen –

Een privéles yoga kan fijn zijn als je met yoga wilt beginnen of als je je practice verder wilt ontwikkelen. Als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt over een blessure is een groepsles misschien een te grote stap voor je. Privé yogalessen helpen je hierover heen. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen in je yogabeoefening. Het kan ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles en liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt.
Docente: Lisette

Reserveer hier jouw les

Tarieven

 

Losse les €15  BESTEL HIER
Proefles €10  BESTEL HIER
Privé Yoga  5 lessen à 60 min in 12 weken €375  BESTEL HIER