voor rust, energie en plezier in je leven
yoga

YOGA

hatha yoga Tijdens deze lessen doen we yogahoudingen (asana's), gecombineerd met ademtechnieken en ontspanningsoefeningen. Het is een fysieke vorm van yoga, waarbij we vooral letten op het goed aanleren van de houdingen en het vinden van ontspanning binnen een houding. Je leert je lichaam beter kennen en je energie gaat beter stromen. De lessen bij zijn erop gericht lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te maken.

Hatha Yoga zorgt naast kracht en energie voor een ontspannen mind. Je leert je op één ding te focussen en al het andere los te laten. Dat begint al bij de houdingen, waarbij je kijkt naar wat er in jouw lichaam en geest gebeurt. Je keert met je aandacht naar binnen. Deze mindfulness zul je uiteindelijk ook steeds meer ervaren in je dagelijks leven.

YIN YOGA Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen. Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen en soepel!

Om de gewrichten op een veilige, effectieve manier te stimuleren brengen we er in de yin lessen een zachte spanning op. We blijven 3 tot 5 minuten in elke houding. De houdingen doen we zittend of liggend, zodat we geen spierkracht nodig hebben. Yin yoga is een perfecte aanvulling voor alle soorten van actieve (yang) yoga.

aanmelden proefles