Puur Yoga

Coaching


DE ONTSPANNEN ONDERNEMER

DE ONTSPANNEN ONDERNEMER

Ben jij een drukke ondernemer en is jouw dag altijd te kort voor wat je zou willen doen? Heb je het gevoel dat je meer uit je leven én uit je onderneming kan halen? Ben je af en toe kwijt waarom je ondernemer bent geworden en wil je meer omzet én je enthousiasme terug? Dan is deze dag voor jou. Met de juiste vaardigheden en kennis is het echt mogelijk om een fijn leven én een winstgevende onderneming te hebben.

Lees verder
Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Zit jij niet op je plek in je baan en wil je iets anders, maar weet je niet wat of hoe? Of heb je veel werkstress en weet je niet hoe lang je dit nog volhoudt? Dreigt er ontslag en weet niet hoe je verder moet? Dan is deze dag voor jou! Je ontdekt wat jouw talenten zijn, jouw waarden en jouw drijfveren. Zodat je weer vol energie en enthousiasme kunt genieten van jouw werk en jouw leven.

Lees verder
Minder Stress, Meer Energie

Minder Stress, Meer Energie

Vind je het moeilijk om zaken los te laten en levert dit frustratie op? Merk je dat jouw huidige patronen ten koste gaan van je werk of je onderneming, je vrije tijd en je sociale leven? Ervaar je vaak een gevoel van druk en opgejaagdheid, het gevoel dat je nooit genoeg gedaan hebt? Dan is deze dag iets voor jou. We gaan werken aan jouw persoonlijk leiderschap.

Lees verder